Derde dorpsbijeenkomst: kom jij ook?

Derde dorpsbijeenkomst: kom jij ook?

Nieuwsheader derde dorpsbijeenkomst

Eerder organiseerden wij al twee dorpsbijeenkomsten voor inwoners en ondernemers. Tijdens de eerste dorpsbijeenkomst (juli 2022) hebben wij het doel van dit dorpsproces toegelicht. Verder zijn we met inwoners en ondernemers in gesprek gegaan over de verschillende pijlers, aandachtspunten en opgaves die hierbij centraal staan. In de tweede dorpsbijeenkomst (januari 2023) hebben we samen inhoudelijk gesproken over de bevindingen en de uitwerkingsrichting van de verschillende pijlers.

Wat bespreken we op deze derde dorpsbijeenkomst?

Nu is het tijd voor een derde dorpsbijeenkomst! Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij oplossingsrichtingen. Dit doen wij vanuit een integrale benadering. Hoe willen we in Baarlo omgaan met opgaves op het gebied van wonen, mobiliteit, klimaatadaptatie, werken en recreatie? Het antwoord op deze vraag is bepalend voor het maken van een onderbouwde locatiekeuze voor een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) en (binnen)(sport)accommodatie(s). Daarnaast zijn deze keuzes ook van belang voor het bouwen aan een vitaal en veerkrachtig centrum van Baarlo.

We zijn er als Dorpsoverleg van overtuigd dat de inzet die alle betrokkenen de afgelopen maanden geleverd hebben, nu resulteert in een goed onderbouwd verhaal. Een stevig fundament voor de toekomst van ons mooie Baarlo!

Wij nodigen jou dan ook graag uit op dinsdag 20 juni om 19.15 uur bij Zaal Unitas (Habets) in Baarlo. We starten deze avond met een gezamenlijke presentatie. Nadien is er een ‘informatiemarkt’ waarbij je, per thema, terecht kunt voor nadere informatie en/of het stellen van vragen.

Aanmelden voor de avond is niet nodig. We zien je graag op dinsdag 20 juni!

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info