Baarlo heeft een duo-fiets!

Baarlo heeft een duo-fiets!

NIeuwsheader duofiets, foto met 2 mensen op een duofiets

Misschien had je het al ergens voorbij zien komen, maar het is schijnbaar toch nog onvoldoende bekend, maar Baarlo heeft de beschikking over een duofiets. De Zorggroep heeft deze namelijk al een tijdje bij Hof Ter Borcht staan, maar deze wordt naar de mening van enkele partijen te weinig gebruikt. Daarom hebben mensen van De Zorggroep, De Zonnebloem, KBO Baarlo en Dorpsontmoeting Baarlo de handen ineengeslagen om de uitleenmogelijkheden van deze mooie fiets te promoten.

Nu het voorjaar is begonnen, geven we hier daarom extra aandacht aan. Dorpsgenoot Frits Kuipers wilde speciaal voor deze campagne graag een rondje Baarlo maken en vond Jan Wijnhoven bereid om als “chauffeur” te fungeren.

De Duofiets beschikt over trapondersteuning en dat vergemakkelijkt het voor de bestuurder. Behalve op de woensdagmiddag (dan is deze structureel bezet) is de fiets voor een bijdrage van slecht € 5,- per dagdeel op zeven dagen per week te gebruiken. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar Marcel Delissen van De Zorggroep (marcel.delissen@dezorggroep.nl), maar het kan (van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 12 uur) ook d.m.v. een telefoontje (06 – 57 60 71 28).

In principe moet degene die zich – vanwege fysieke beperkingen – wil laten vervoeren met de duofiets dus zelf zorgen voor een bestuurder. Maar misschien wil iemand zich juist wel beschikbaar stellen als bestuurder om anderen een plezier te doen. Ook daarvoor kun je je verbinden met Marcel Delissen. Vraag en aanbod komen dan hopelijk bijeen.

Frits Kuipers (l) met Jan Wijnhoven (r) op de duofiets in hartje Baarlo met op de achtergrond enkele van de initiatiefnemers van deze mooie samenwerking.

Op de foto Frits Kuipers (l) met Jan Wijnhoven (r) op de duofiets in hartje Baarlo met op de achtergrond enkele van de initiatiefnemers van deze mooie samenwerking.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info