Scouting Lunteren vandaag actief als schoonmakers

Scouting Lunteren vandaag actief als schoonmakers

Newsheader hulp scouting Lunteren

Jongeren van Scouting Lunteren verblijven deze week in de blokhut van Jong Nederland in Maasbree. Fruitboerderij Baarlo plaatste recent op Facebook een oproep, ze zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met alle troep van de appel- en peerboomgaarden te verwijderen. Tegelijkertijd met dat bericht kregen wij een mail binnen van Jong Nederland, de scouts uit Lunteren zouden tijdens hun verblijf een hike langs de Maas uitgestippeld hebben, dat ging natuurlijk niet door. De jongeren kwamen met het idee om een dag ergens te helpen met opruimen langs de Maas.

Via ons vraag- en aanbodplatform deze afgelopen dagen konden we snel de koppeling leggen. Vanmiddag heeft Scouting Lunteren met circa 50 man de Boomgaard Bokshout en Boomgaard Roffart schoongemaakt. De appel- en perenbomen hebben ze verlost van al het vuil dat de Maas heeft achtergelaten. De jonge scouts hebben hard gewerkt en ze vonden het erg leuk om een bijdrage te leveren aan het schoonmaken van de boomgaarden.

Scouting Lunteren: hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Foto’s

Bekijk de fotoreportage van deze spontane actie, met foto’s van Piet van der Haas, Suzanne Görtz en Frank Crienen.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info