Noodverordeningen hoogwater 2021

Noodverordeningen hoogwater 2021

Newsheader noodverordening

Nieuw informatie vanuit peel en maas per 16-07-21 22:15

Vrijdag 16 juli 2021 22.00 uur: Noodverordeningen hoogwater 2021

De voorzitter van de Veiligheidsregio heeft noodverordeningen hoogwater 2021 ondertekend. Dit is gedaan vanwege de ernstige dreiging van hoogwater in Peel en Maas. De noodverordeningen gelden voor delen van Kessel en Baarlo. Iedereen in de aangewezen gebieden heeft het verzoek gekregen zijn/haar woning of bedrijfspand te verlaten voor vrijdag 16 juli 2021 18.00 uur.

Alleen hulpverleners mogen in dit gebied aanwezig zijn. Medewerkers van de gemeente en Politie zijn in het gebied aanwezig en spreken mensen die niet zijn geëvacueerd aan. De verwachting is dat de hoogwater golf meerdere dagen aanhoudt en evacuatie ook meerdere dagen in beslag neemt.

Ramptoerisme

De Politie houdt de geëvacueerde gebieden nauwlettend in de gaten. Wij vragen mensen om weg te blijven uit de aangewezen gebieden en hulpdiensten niet te hinderen.


admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info