Inloopbijeenkomsten project dijkversterking

Inloopbijeenkomsten project dijkversterking

Nieuwsheader inloopbijeenkomsten dijkversterking

Het hoogwater was een ingrijpende gebeurtenis. De dijken in Baarlo en in Hout-Blerick hebben het gelukkig gehouden, mede door de inzet van vele vrijwilligers omdat de dijken op een aantal plaatsen versterkt moesten worden. Bij de mensen die buitendijks wonen is echter veel overlast en schade ontstaan. Al deze gebeurtenissen maken het van belang van het project dijkversterking en dijkverlegging van Baarlo – Hout-Blerick alleen maar groter.

Inloopbijeenkomsten in september 2021

Inmiddels is de ter inzageperiode van het Ontwerp Programma en planMER Baarlo – Hout-Blerick bekend: 19 augustus t/m 29 september 2021. Tijdens de ter inzageperiode worden er inloopbijeenkomsten georganiseerd. Medewerkers van het waterschap, gemeenten Peel en Maas en Venlo, de provincie Limburg en Rijkswaterstaat zijn dan aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden. Iedereen is van harte welkom op de bijeenkomsten tussen 16.00 en 20.00.

In verband met de coronamaatregelen, is aanmelden vooraf verplicht. Meld je nu aan via het aanmeldformulier.

De bijeenkomsten zijn per deelgebied georganiseerd:

  • 7 september voor Noord (Baarlo Noord, Voortweg en Molenkampweg), locatie ’t Raodhoes aan Antoniusplein 2 in Venlo-Blerick.
  • 9 september voor Midden (Kwistbeek, buitengebied, coupure), locatie Restaurant Café Zaal Unitas aan de Wilhelminastraat 11A in Baarlo.
  • 14 september voor Zuid (Hummerenweg en omgeving), locatie Restaurant Café Zaal Unitas aan de Wilhelminastraat 11A in Baarlo.

Mocht de datum voor jouw deelgebied niet schikken, dan kun je ook op een andere dag komen.

Vragen stellen per mail

Is het voor jou niet mogelijk om naar één van de inloopbijeenkomsten te komen, dan kun je al je vragen stellen per mail, dijkversterking@waterschaplimburg.nl. Vermeld bij je vraag jouw naam, adres en telefoonnummer. Het Waterschap Limburg neemt vervolgens contact met je op.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info