Geëvacueerde bewoners nog niet naar huis

Geëvacueerde bewoners nog niet naar huis

Een nieuw bericht via de gemeente website peel en maas;

Het lijkt er op dit moment op dat het water in de Maas ter hoogte van Kessel en Baarlo zijn hoogste punt heeft bereikt. De situatie is nog niet veilig. Waarschijnlijk houdt de hoge waterstand nog een tijd aan.

De geëvacueerde bewoners kunnen vanavond nog niet terug naar huis. Bent u geëvacueerd? Het is nog niet bekend wanneer u terug naar uw woning kunt. We houden u op de hoogte via de website en social media.

De politie surveilleert ook de komende nacht in de geëvacueerde gebieden. Alle straatverlichting blijft vannacht branden. Medewerkers van de gemeente en van het waterschap bewaken de situatie bij de dijken in Baarlo en Kessel. Ook houden medewerkers van de gemeente de geëvacueerde gebieden in de gaten.

Het kruispunt bij De Berckt in Baarlo blijft afgesloten vanaf de Napoleonsbaan.

admin
Author: admin

Heb jij nieuws voor Baarlo?

Heb jij ook nieuws dat interessant is voor alle inwoners, ondernemers of bezoekers van Baarlo? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen het nieuws op deze website en eventueel op de social media kanalen van Baarlo Samen Trots. Als je passende foto’s hebt kun je die ook meesturen, maximaal 4 foto’s.

Baarlo.Info