Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie: ‘Draaksteken Beesel – behind the scenes’

7 juni 2023 @ 9:00 pm 11:00 pm

In augustus is het weer zover: dan vindt er een nieuwe editie plaats van het Draaksteken in Beesel met als thema ‘Geluif in ’t goeje!’. Dit grootse evenement, dat één keer in de zeven jaar wordt georganiseerd, brengt het Beeselse ‘Drakedörp’ samen en maakt het tot een echte community. Vrijwel het hele dorp, jong en oud, zet zich in om dit elke zeven jaar tot een succes te maken.

Hoewel bezoekers vrijwel alleen het eindproduct zien, gaat er een groots en bijzonder verhaal aan vooraf. Theo Geraets, één van de drie regisseurs van het Draaksteken 2023, geeft je graag een uniek kijkje achter de schermen bij dit grootse evenement. Wat is de sleutel om telkens opnieuw een groot succes van het Draaksteken te maken? Hoe bereidt Beesel zich iedere zeven jaar hierop voor? En hoe zorg je ervoor dat de ‘drakenkoorts’ van generatie tot generatie wordt doorgegeven en de traditie in stand gehouden wordt?

Wie weet laat jij je inspireren en/of doe jij handige inzichten op over het organiseren van evenementen of het creëren van community’s.

Deze activiteit is gratis te bezoeken. Wel is er op locatie de mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage voor de bibliotheek.

Meld je aan via https://debibliotheekmaasenpeel.op-shop.nl/3258/draaksteken-behind-the-scenes/07-06-2023

Bibliotheek Baarlo

Tiendvrij 18
Baarlo, 5991 DN Nederland
077 477 1716

Evenement aanmelden

Organiseer jij ook een evenement voor de inwoners/ondernemers van Baarlo? Stuur een mail naar nieuws@baarlo.info en we plaatsen het evenement in de kalender.

Baarlo.Info