Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lees mee met Sonny Boy

28 november 2023 @ 2:30 pm 4:00 pm

Dinsdag 28 november kun je bij de Bibliotheek Baarlo meepraten over het boek ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl. Dit boek staat in November centraal tijdens Nederland Leest. Sonny Boy vertelt de levens- en liefdesgeschiedenis van Rika van der Lans en Waldemar Nods die elkaar in 1928 ontmoeten. Hun liefde voor elkaar is zeer omstreden: hij is een jonge Surinaamse student en zij is een veel oudere gehuwde Nederlandse vrouw met vier kinderen.

De Bibliotheek Baarlo heeft een aantal gratis exemplaren van dit boek. Kom dus je boek ophalen en meld je ook meteen aan voor deze leuke en interessante activiteit.
Hanna, lid van een leesclub uit Baarlo, zal de deelnemers meenemen in het ontdekken van het verhaal, de hoofdpersoon en hoe de deelnemer het verhaal ervaren heeft. Hierdoor komen er mooie en interessante gesprekken. Zo ervaar je op een laagdrempelige manier hoe het werkt als je lid bent van een leesclub. Ben je enthousiast en zou je dit vaker willen doen? Samen met Hanna en mogelijke andere deelnemers plan je een nieuw moment in en ga je samen een ander boek lezen.

Deze middag start om 14.30 uur bij de Bibliotheek Baarlo.

Aanmelden kan via de volgende link: Lees mee met Sonny Boy

Bibliotheek Baarlo

Tiendvrij 18
Baarlo, 5991 DN Nederland
077 477 1716

Terug naar de kalender

Evenement aanmelden

Organiseer jij ook een evenement voor de inwoners/ondernemers van Baarlo? Stuur een mail naar nieuws@baarlo.info en we plaatsen het evenement in de kalender.

Baarlo.Info