Terug naar de kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopavond voortgang Dorpsproces

19 januari @ 7:00 pm 9:00 pm

Beste inwoners, ondernemers en verenigingen van Baarlo,

Dorpsoverleg Baarlo en de gemeente Peel en Maas hebben het afgelopen jaar gezamenlijk gewerkt aan een plan dat gericht is op een vitaal en toekomstbestendig Baarlo. De thema’s waar we actief mee bezig zijn geweest zijn:  

  • Onderwijshuisvesting (locatiestudie voor een Integraal Kindcentrum)
  • Inventarisatie van behoefte aan ruimte van het verenigingsleven van Baarlo (accommodatiestudie: sport, bewegen, sociaal, cultureel en eerstelijnszorg)
  • Verkeer en parkeren (verkeersstudie)
  • Vitaal centrum Baarlo (centrumvisie voor ondernemers en bewoners van Baarlo)

Het afgelopen jaar zijn er op de thema’s mooie stappen gezet om de zogenaamde ‘puzzel’ voor een toekomstbestendig Baarlo zo goed mogelijk te leggen. Uiteraard willen wij jou hierover informeren!

Inloopavond
Wij nodigen jou van harte uit voor de inloopavond op donderdag 19 januari van 19.00 – 21.30 uur bij Sjiwa (Hoogstraat 1a te Baarlo).

Kragten en Ginder (adviseurs van het Dorpsoverleg en de gemeente Peel en Maas) en het Dorpsoverleg Baarlo houden bij aanvang van de avond (19.00 uur) een korte presentatie over de stand van zaken van het project. De hele avond is er gelegenheid om langs te komen bij onze ‘thematafels’, waar wij je graag van informatie voorzien en de voorlopige resultaten tonen. Wij gaan graag met jou in gesprek over de kansen, mogelijkheden en dilemma’s in Baarlo.

Jouw inbreng vinden we heel belangrijk! Deel dit bericht dan ook zoveel mogelijk binnen jouw netwerk.

Meer informatie en vragen
Heb je vragen over deze inloopavond, neem dan contact op met Senna Heijnen via shei@kragten.nl of via 088 – 33 66 126 of met Martijn van Eck (projectleider) via mvec@kragten.nl of via 088 – 33 66 314.  

Meer informatie over het Dorpsproces

Met vriendelijke groet,
 
Jan Kluthausen
Voorzitter Dorpsoverleg Baarlo

Dorpsoverleg Baarlo

Sjiwa

Hoogstraat 1a
Baarlo, 5991 XC Nederland

Terug naar de kalender

Evenement aanmelden

Organiseer jij ook een evenement voor de inwoners/ondernemers van Baarlo? Stuur een mail naar nieuws@baarlo.info en we plaatsen het evenement in de kalender.