Terug naar de kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatie- en inspiratiebijeenkomst 100 jaar Tajiri

16 maart @ 7:30 pm 10:30 pm

Shinkichi Tajiri werd op 7 december 1923 in Los Angeles geboren. En groot deel van zijn leven, van 1956 tot zijn overlijden in 2009, heeft hij gewoond en gewerkt in Baarlo in huize Scheres.

In herinnering aan zijn leven en werk organiseert Stichting Kunst en Cultuur Baarlo in overleg met de familie Tajiri een jubileumjaar. We willen dit graag doen samen met inwoners en geïnteresseerden. We organiseren daarom een informatie- en inspiratiebijeenkomst op:

  • donderdag 16 maart
  • vanaf 19.30 uur
  • in het kerkzaaltje van de Parochiekerk H. Petrus aan Markt 3 in Baarlo.

In opdracht van de stichting, wil het comité Tajiri 100 jaar dat de organisatie van het jubileumjaar vorm geeft op deze avond, ideeën verzamelen op welke manier jij hier een steentje aan kan bijdragen. Deze ideeën worden met reeds geopperde activiteiten zo goed mogelijk gecombineerd.

Het zou fijn zijn als jullie even laten weten of je op 16 maart aansluit, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Mocht je een organisatie vertegenwoordigen en/of zelf niet kunnen komen, dan vragen wij vriendelijk om deze uitnodiging door te sturen naar personen die hiervoor mogelijk geïnteresseerd zijn.

Meld je aan via tajiri100jaar@gmail.com

Comité Tajiri 100 jaar: Marcel Kleinen, Hilde Schiphouwer, Jan Wijnhoven, Paul Stevens, Sandra van Rijthoven, Miriam Lormans, Ton van Daelen, Paul Berden.

www.stichtingkunstencultuurbaarlo.nl

Kerkzaaltje van de Parochiekerk H. Petrus

Markt 3
Baarlo,

Terug naar de kalender

Evenement aanmelden

Organiseer jij ook een evenement voor de inwoners/ondernemers van Baarlo? Stuur een mail naar nieuws@baarlo.info en we plaatsen het evenement in de kalender.