Nieuwsheader De Kazing

Informatieavond toekomst De Kazing

geplaatst in: Accommodatieonderzoek | 0

Eén van de speerpunten in het Dorpsontwikkelingsplanis het opstellen van een visie voor het gebied de Kazing in Baarlo. Het doel is om aantrekkelijk gebied te realiseren voor onderwijs, sport en buitenspelen met zo min mogelijk verkeer.

In april 2021 is Dorpsoverleg Baarlo gestart met het proces met als resultaat deze gebiedsvisie. In dit proces is er onder andere samengewerkt met de gemeente Peel en Maas, de scholen (De Diamant en De Omnibus), Hoera kindercentrum, Wonen Limburg en andere belanghebbenden. De begeleiding van het proces is in handen van bureau Kragten.

Ook hebben we de input van de Baarlonaren gevraagd in dit proces. We hebben dit gedaan door middel van een digitale enquête. Tussen 17 juni en 10 juli 2021 heeft iedereen de kans gehad om kansen en verbeterpunten rondom het gebied De Kazing kenbaar te maken.

Op basis van de aangeleverde informatie zijn scenario’s opgesteld voor de toekomstige inrichting van dit gebied. Deze scenario’s willen we graag bespreken!

Het dorpsoverleg nodigt je van harte uit voor een informatieavond op 13 oktober in de Gymzaal (De Omnibus). Tijdens deze avond organiseren we twee “sessies”:

  • De eerste sessie start om 18:00 u en eindigt om 19:15u;
  • De tweede sessie start om 19:30 u en eindigt om 20:45u.

Elke sessie start met een presentatie van ongeveer 15 minuten en vervolgens is er ruimte voor individuele vragen en toelichting.

Wil je aansluiten bij de informatieavond? Schrijf je dan in! Door de onzekerheid van de corona-regelgeving werken we met een inschrijflijst. Door op onderstaande link te klikken, kun je de gewenste sessie kiezen.

https://new.maptionnaire.com/q/4ra3nu9ifp4o

Reacties zijn gesloten.